Spa for Hjo
Passa på att unna dig en mysig och lyxig stund 15 minuters promenad från Hotellet hos Sofie på Spa for Hjo.  

Dropp in till relaxen: 

Tisdag-fredag mellan 10.00-19.00                   Lördagar 10.00-18.00  

(kan var abonnerat se datum och tider>>)

I spa entrén på SPA FOR HJO ingår alltid: Tillträde till relax, aromarum, gym och pool, torrbastu, the, kaffe, vatten och tilltugg i relaxen, lån av handduk, badrock och tofflor samt Maria Åkerberg hudvårdsprodukter i dusch och omklädningsrum  

Entré 150kr/pers.  ( Barn 0-3 gratis, 4-12 50kr ingår ej  badrock, handduk och tofflor till kommer 50/kr per barn)

Relax med naturinspirerad och rofylld miljö med gott om sittplatser, pool på 33 grader, aromarum och torrbastu kan man njuta många timmar och komma bort från vardag och stress. 

Gym med fokus på design och funktion och ett speciellt gym för kunderna som inte gillar traditionellt gym. Gymmet har bra yta och en naturinspirerad träningsmiljö. Här möts klassiska element såsom porlande vatten och natur med spännande designlösningar som bidrar till att göra träningen inspirerande för alla sinnen och tillföra aktivitet, rörelse och energi. Gymmet har fria vikter, konditionsmaskiner som cykel och löpband. Till gång till PT finns (måste förbokas), ett redskap för att kroppen skall utmanas på ett bra, roligt, varierat och intensivt sätt med hjälp av bland annat vikter, gummiband och medicinbollar.

För mer information om Spa for Hjo, besök deras hemsida>>


Boka vårt spapaket med en "I love Hjo-kur". Kuren börjar med ett fotbad samtidigt som man avnjuter en kopp te och chokladbitar. Därefter en hot stone massage, ansiktsrengöring med peeling, massage, mask samt avslutande dagkräm. Under tiden masken verkar, får man en ljuvlig handmassage. Efter detta fortsätter kuren med ett lyxigt spakit i relaxen tillsammans med frukt och te. Lån av badrock, tofflor och handduk ingår. Behandlingstid ca 1,5 h samt den tid man vill ha i relaxen. 

Bo 1 natt med 2-rätters middag/ buffé vissa kvällar (exkl. dryck) inklusive frukostbuffé samt en "I love Hjo-kur" hos  Spa for Hjo. 

Bokningskod: spa    Boka nu>>

Dubbelrum: fr 2025 kr per person 

Enkelrum:   fr 2355 kr per person 

Paketet är giltigt efter överenskommelse under 2018.